bovan.org

Tilbake i jobb

by on jun.07, 2010, under ByteStork, Nyheter

Etter å ha vært sykemeldt i 3 uker (lengste noensinne borte fra jobb, som jeg kan huske), har jeg endelig kommet i gang igjen. Helsen virker å holde ganske fint, selv om jeg har tatt det ganske rolig.

Siden jeg har vært så ivrig i å oppdatere bloggen min, har jeg bestemt meg for å opprette enda en blog. Det kan kanskje virke som et sjakktrekk for dere få som har fulgt denne bloggen, men det har seg slik at jeg har begynt å sikte meg inn på neste år.

Når jeg er ferdig her til jul, er jeg etter all sannsynlighet arbeidsledig. Siden jeg da er webutvikler, er det kjekt å ha utviklet noen websider, når man en gang skal søke på jobb. Og finner man ikke jobb med en gang, er det greit å et potensiale for å i allefall kunne jobbe litt. Derfor vil min andre blog på bytestork.com være dedikert de tekniske tingene, som kanskje ikke faller like interessant for samme brukergruppe. Siden vil forhåpentligvis også fungere som et samlested for alt jeg lager på nettet.

ByteStork


Leave a Reply

Leter etter en post?

Skriv søkeordet her:

Finner fortsatt ingenting? Legg igjen en kommentar eller kontakt meg.

Linker

Noen smårelevante linker...

Arkiv

Alle poster, kronologisk...