bovan.org

Borettslaget…

by on jun.08, 2010, under Nyheter

Å bo i blokk kan ha sine ulemper, og da tenker jeg ikke på det at naboenes høylytte utskjelling kan høres klokken 7 om morgenen. Og heller ikke at jeg må gå 3 etasjer opp, fordi en nisse akkurat tok heisen opp. Og heller ikke at jeg må si Bonjour hver gang jeg møter noen i gangen.

Nei, det som er en smule plagsomt er å komme hjem sulten, ha kjøpt inn masse god mat, for å så åpne kjøkkendøra og kjenne at kjøkkenet er innbakt i malingslukt. Det har seg nemlig slik at det er sentral ventilasjon i dette bygget, og ventilasjonen er logisk nok på kjøkkenet. Og naboen over meg har selvsagt funnet ut at det er en god idé å pusse opp litt.

Heldigvis har jeg noe Chilisaus stående, forhåpentligvis overdøver det malingen tilstrekkelig..


Leave a Reply

Leter etter en post?

Skriv søkeordet her:

Finner fortsatt ingenting? Legg igjen en kommentar eller kontakt meg.

Linker

Noen smårelevante linker...

Arkiv

Alle poster, kronologisk...