bovan.org

Sommer og sol

by on jun.30, 2010, under Nyheter

Noen ganger i Nord-Norge har det vært ganske få dager over 20 grader på en sommer (ok, «noen» var kanskje litt overdrevent). Jeg husker for en 10-12 år siden når temperaturen rundet 25 grader, da dro jeg og Håkon ofte ned til Brannskolen på Fjelldal for å bade i vannet som hadde klart å passere 10 grader. Det var digg å få kjølt seg ned i sommerheten.

Jeg har vel aldri vært noen tilhenger av sterk hete, på dager med over 27-28 grader har jeg brukt å søke tilflukt innendørs. Så når jeg da sitter her nede i Genève, med 31 grader, og ser på værvarselet som viser tallet 34 så tidlig på sommeren, så begynner jeg å lure på hva jeg har begitt meg ut på. Ikke det at det har kommet som en brå overraskelse da, vi hadde tross alt 27 grader i april, men i moderlandet så kan man alltids trøste seg med at det blir mulighet til å kjøle seg ned om et par dager.

I tillegg så er det vel såpass sjeldent at det er 25 grader nordpå, at når det først er sol og vindstille så skal alle absolutt ligge i sola, bade, grille og hele greia. Akkurat nå føles det litt omvendt her, når det først blir UNDER 25 grader, så tror jeg jaggu at jeg skal ta meg en hel dag utendørs.

:,

Leave a Reply

Leter etter en post?

Skriv søkeordet her:

Finner fortsatt ingenting? Legg igjen en kommentar eller kontakt meg.

Linker

Noen smårelevante linker...

Arkiv

Alle poster, kronologisk...