bovan.org

Hot!

by on jul.08, 2010, under Nyheter

Sitter på jobb og ser på temperaturmålingene som ligger på godt over 30 grader.

En ting er å sitte i skyggen og nyte kald drikke når det er såpass varmt, en annen ting er å sitte på jobb og prøve å være produktiv. Det er et par ting da som gjør ting litt lettere i heten, som for eksempel at vi har en isbar i kantina. Og at det også er vann og isdispensere der.

Dog jeg forsøkte å kjøpe en magnum is (stort sett identisk med den norske typen) her om dagen, men den hadde begynt å smelte før jeg hadde kommet frem til kassa. Uvisst på om det var på grunn av dårlig fryseboks eller hete, men skuffelsen var likevel stor.

En annen ting er at det man skriver er mer usammenhengende når det såpass varmt, og i tillegg så hørte jeg en vuvuzela igår etter fotballkampen mellom spania og tyskland. Det var etter at politiet og ambulansen hadde kjørt fra blokka mi.

Får trøste meg med at jeg kan dra hjem og fylle badekaret med kaldvann snart, og drømme litt om nord-norske badetemperaturer.


Leave a Reply

Leter etter en post?

Skriv søkeordet her:

Finner fortsatt ingenting? Legg igjen en kommentar eller kontakt meg.

Linker

Noen smårelevante linker...

Arkiv

Alle poster, kronologisk...